Het gezelligste café van Haaksbergen!

Activiteiten

dec
2
za
Rock ‘n’ Ronnie
dec 2 @ 22:15 – dec 3 @ 02:00

Rock ‘N’ Ronnie is een rock & roll duo bestaande uit Marc ‘Rock’ la Chapelle (toetsen/zang) en Ronald ‘Ronnie’ Welgemoed (zang/gitaar). Twee oude (muzikale) rotten die in het verleden reeds veel met elkaar hebben gespeeld in bands als Roots ’86 en Rebel. Nu hebben ze elkaar gevonden in hun liefde voor de oude vijftiger jaren rock & roll. Ze verkennen de grenzen van deze muziek en spelen naast R&R ook rockabilly, rockin’ blues en hillbilly boogie. Songs van Elvis Presley, Little Richard, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Chuck Berry, maar ook van Buck Owens, Hank Williams, Muddy Waters en af en toe een eigen nummer passeren de revue bij hun uiterst swingende optredens. Het is ook mogelijk om ze, uitgebreid met bas en drums en eventueel saxofoon, als band te boeRock ‘N’ Ronnie is een rock & roll duo bestaande uit Marc ‘Rock’ la Chapelle (toetsen/zang) en Ronald ‘Ronnie’ Welgemoed (zang/gitaar). Twee oude (muzikale) rotten die in het verleden reeds veel met elkaar hebben gespeeld in bands als Roots ’86 en Rebel. Nu hebben ze elkaar gevonden in hun liefde voor de oude vijftiger jaren rock & roll. Ze verkennen de grenzen van deze muziek en spelen naast R&R ook rockabilly, rockin’ blues en hillbilly boogie. Songs van Elvis Presley, Little Richard, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Chuck Berry, maar ook van Buck Owens, Hank Williams, Muddy Waters en af en toe een eigen nummer passeren de revue bij hun uiterst swingende optredens. Het is ook mogelijk om ze, uitgebreid met bas en drums en eventueel saxofoon, als band te boeken.KLIK OP FOTO VOOR SITE

dec
16
za
Purple D
dec 16 @ 22:15 – dec 17 @ 02:00

PURPLE~D is een DEEP PURPLE Tribute Band die de echte Deep Purple liefhebber vol overgave weet te boeien met rockmuziek uit een tijdperk dat muziek nog uit het hart kwam en niet uit de computer. Een avond met PURPLE~D betekent een avond waarin de legendarische sound van DEEP PURPLE door de speakers zal schallen. Veel bekende nummers uit de 70-er jaren zullen aan het publiek worden gepresenteerd, maar niet alleen de allerbekendste nummers zullen worden gebracht. PURPLE~D deinst er niet voor terug om de beste zgn. “albumtracks” van de rockgrootheden ten gehore te brengen. En zoals dat bij de originele artiesten gebeurde, zal ook PURPLE~D dit met overtuiging en gebruikmakend van improvisaties en solo’s van alle muzikanten ten toon spreiden.

We noemen eens wat nummers op: Black Night, Smoke on the Water, Child in Time. Het zijn allemaal bekende “krakers”. Maar wat dacht je dan van albumtracks als: Burn, When a blind man Cries en Perfect Strangers? Het zijn zeker niet de eerste de beste nummers die PURPLE~D op het podium laat horen èn zien.

Ja, het is ook zeker een genot om PURPLE~D aan het werk te zien. Bij nummers als Burn en Child in Time kun je aan het enthousiasme van de heren goed zien, dat het échte liefhebbers van échte rockmuziek zijn.

Volgens ons dus reden genoeg om een avond met PURPLE~D door te brengen en je mee te laten slepen in de springlevende melancholie van de grondleggers van de hardrockmuziek.

dec
24
zo
dj erik en vinzzent
dec 24 @ 16:00 – dec 25 @ 02:00

kerstmiddag beginnen met dj erik

vanaf 20.30u optreden van vinzzent.

Vinzzent.JPGAfbeeldingsresultaat voor vinzzent nummers

 

 

dec
25
ma
dj massyyo
dec 25 @ 20:00 – dec 26 @ 14:00
dec
26
di
zelf plaatjes draaien
dec 26 @ 19:00 – dec 27 @ 14:00
dec
31
zo
oudejaarsavond; dj sven elias
dec 31 @ 00:30 – 05:00

Biografie

Sven Elias vertaalt zijn liefde voor het leven door muziek. Van kinds af heen blijkt deze geboren entertainer een bijzonder talent te bezitten voor alles wat met muziek te maken heeft. Hij begint al vroeg met dansen maar ontdekt gaandeweg zijn passie voor de kunst van het Dj-en het produceren van tracks. Vandaag de dag is hij uitgegroeid tot een ervaren DJ met een bijzondere gave om precies aan te voelen wat de dansvloer nodig heeft.

biografieHet maakt niet uit of het gaat om een kleine club of een groot festival, hij ziet het als zijn missie om elke feest naar een hogere level te brengen. Hij wilt het publiek laten genieten en ervoor zorgen dat iedereen zich vrij voelt. Inmiddels heeft zijn liefde voor muziek hem in vele clubs door heel Nederland gebracht, maar tegenwoordig gaan zijn muzikale vibes tot ver buiten de nationale grenzen. Bij The Young Beethoven is hij the Master of loops, sounds & special FX!

Te herkennen aan zijn brede glimlach en zijn energieke uitstraling staat hij achter de draaitafel en mixt met gevoel de meest uiteenlopende stijlen aan elkaar.