Het gezelligste café van Haaksbergen!

Darten

Cafe De Verdieping is de thuisbasis voor drie dartteams. De darters spelen elke maandag in competitieverband. De Verdieping kent twee eredivisieteams: The Incredebils en Square Mountain, iets wat uniek is voor deze regio.  Het derde team, The Bandits, speelt in de vierde klasse. De wedstrijden worden vier tegen vier gespeeld. In de verschillende rondes zijn in totaal negen punten te verdelen.

Bij De Verdieping is nog plaats voor nieuwe teams. Wil je een team aanmelden? Meld je bij ons, aan de bar.

The Incredibles

The Incredibles darten al vijf jaar op het hoogste niveau van de dartsport. In de eredivisie doen ze mee als goede middenmoten. Het team bestaat uit: Dennis Sandberg, Danny Blom, Richard Wilmink, Tim ter Mors en Marcel Mok.

Square Mountains

Ook Square Mountains spelen in de eredivisie. Het team, dat drie jaar bij elkaar is, is vanaf de eerste divisie opgeklommen naar de eredivisie. Daar spelen ze nu twee jaar. Het team bestaat uit:  Steffan Schreur, Ivo Lenderink, Martijn Schuur, Remon Broens en Boy te Koppele.

The bandits

The Bandits is het gezelligheidsteam onder de professionele darters bij De Verdieping. Het team doet al jaren mee in de bovenste regionen van de vierde divisie. Het team bestaat uit: Erwin Wantia, Richard Immeker, Daniel Wijlens, Maik Schutten en Rene ter Braak.